Contactinformatie

Autoschadebedrijf Leo Borst

Wij zijn gevestigd op bedrijvenpark De Volger, in De Rijp. Ons bedrijf ligt vlak naast de N244, de provinciale weg vanaf Purmerend naar Alkmaar.

De Volger 10
1483 GA De Rijp

Tel: 0299-674199

info@autoschadeleoborst.nl

erkend duurzaam

Focwa Eurogarant

FocwaAutoschade Leo Borst is lid van Focwa Eurogarant. Dit lidmaatschap biedt u als klant de volgende voordelen:

Wat te doen bij autoschade?

  • Blijf in alle gevallen rustig!
  • Autoschade rots door dakBij letsel of flinke materiële schade: bel de politie en (eventueel) een ambulance. Bij geringe materiële schade en als betrokken partijen het met elkaar eens zijn over de toedracht hoeft de politie niet te worden ingeschakeld. Zorg er te allen tijde voor dat de voorkant van het schadeformulier door beide partijen juist en volledig is ingevuld en ondertekend. De achterkant van het formulier kunt u thuis invullen.
  • Zijn er getuigen? Noteer hun naam en adres of noteer het kenteken van de auto van de getuige. Als er namelijk tegenstrijdige lezingen zijn van het ongeval, dan kunnen getuigen een beslissende factor zijn.
  • Kunt u niet meer verder rijden? Dan moet de sleepdienst worden ingeschakeld. Op uw groene kaart staat bijna altijd het telefoonnummer van de alarmcentrale van uw verzekering. De alarmcentrale zorgt ervoor dat een sleepbedrijf uw auto weghaalt. De berger brengt de kosten in rekening bij de alarmcentrale en die zorgt er vervolgens voor dat de kosten bij uw verzekeraar worden gedeclareerd.
  • Meldt uw schade bij Autoschade Leo Borst en wij herstellen het!

U kunt de schade on-line melden, telefonisch melden op 0299-674199 of bij ons bedrijf langsgaan. We maken vervolgens een afspraak om de schade te herstellen. Als u bij ons langskomt is het enige dat wij nodig hebben de groene kaart en het kentekenbewijs (deel I & II) van uw auto. Indien u gebruik wilt maken van ons gratis vervangend vervoer, dan dient u ook uw rijbewijs mee te nemen. Het enige dat u verder hoeft te doen, is het Europees Schade - Formulier bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon in te dienen.

Online schademelding Vragen / advies

Diensten

Leo Borst levert diverse schade­herstel­diensten voor klanten in De Rijp, Schermer, Beemster en omstreken

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Autoschade Leo Borst De Rijp:

twitter icon Volg ons op Twitter: @leoborst
facebook icon Volg ons op Facebook: Autoschadebedrijf Leo Borst
rss icon RSS-feed nieuwsberichten

Contact

Neem telefonisch contact met ons op voor een prijsindicatie of het maken van een afspraak: 0299-674199
 
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00, telefonisch of via e-mail: info@autoschadeleoborst.nl.

erkend duurzaam