Autoschade? Geen Probleem!

Autoschade Leo Borst is een allround Focwa schadeherstelbedrijf en al 32 jaar een vertrouwd adres. Met een jarenlange praktische ervaring in de schadebranche, goed opgeleid personeel en moderne apparatuur.

Leo Borst

Voor alle uiteenlopende autoschades

Autoschade Leo Borst herstelt zeer uiteenlopende autoschades: van een eenvoudige parkeerschade tot zeer zware aanrijdingschades.
Vanzelfsprekend geldt dit voor alle merken en types personenauto’s en lichte bedrijfswagens.

Diensten

Vacature 1e autoschade hersteller

Autoschade Leo Borst zoekt een 1e autoschade hersteller: een allround vakman met passie voor het schadeherstel vak. Interesse? Stuur je CV naar schadebedrijf@leoborst.nl of neem contact met ons op!

Meer informatie

Contactinformatie

Autoschadebedrijf Leo Borst

Wij zijn gevestigd op bedrijvenpark De Volger, in De Rijp. Ons bedrijf ligt vlak naast de N244, de provinciale weg vanaf Purmerend naar Alkmaar.

De Volger 10
1483 GA De Rijp

Tel: 0299-674199

info@autoschadeleoborst.nl

erkend duurzaam

Focwa Eurogarant

FocwaAutoschade Leo Borst is lid van Focwa Eurogarant. Dit lidmaatschap biedt u als klant de volgende voordelen:

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met mijn merkgarantie?

Wij leveren uw gerepareerde auto af met vier jaar Focwa garantie, en op de lak zelfs 10 jaar garantie. Indien de merkgarantie van uw auto langer mocht zijn, dan nemen wij voor het reparatiedeel de merkgarantie over. U loopt dus geen enkel risico.

Hoe regel ik vervangend vervoer?

Wij beschikken over een ruime aantal jonge auto´s die kunnen worden ingezet als vervangend vervoer. Bij ons krijgt u altijd een gratis vervangende auto. Zo zijn wij in staat om u, voor de duur van de reparatie, een passende leenauto aan te bieden.

Repareert Autoschade Leo Borst ook schades voor particulieren?

Uiteraard, Wij werken samen met veel verzekeringsmaatschappijen om juist u als verzekerde een zo optimaal mogelijke service te kunnen bieden en de kwaliteit van de reparatie te waarborgen. Het is vanzelfsprekend dat u van ons dezelfde service en kwaliteit kan verwachten indien u de kosten voor reparatie voor eigen rekening neemt.

Water gedragen lak, is dat waterverf?

Nee, water gedragen lak is absoluut geen waterverf. Waterverf is niet tegen een regenbui bestand. De lak die wij gebruiken is uiteraard wel bestand tegen water en alle andere weersinvloeden. Wij doen ons uiterste best om bij het spuiten van uw auto het milieu zo min mogelijk te belasten. Traditioneel word voor het spuiten van autolak gebruik gemaakt van lak verdunners (thinners). Deze thinners verdampen tijdens het droog en worden na filtering in de buitenlucht geloosd. Door moderne technieken zijn de fabrikanten van autolakken er in geslaagd om in plaats van verdunner, water toe te passen voor het verspuitbaar maken van de lak. De kwaliteit van de lak is zeker niet minder. In veel gevallen is deze zelfs beter. De kleurjuistheid, glanswaarde en beschermingsfunctie van de lak wordt door ons zelfs 10 jaar gegarandeerd.

Mijn auto is helemaal krom, komt dat weer helemaal goed?

Wij gebruiken bij herstel van autoschades als gevolg van ernstige aanrijdingen een richtbank. Met behulp van deze richtbank worden de chassismaten van de auto vergeleken met de fabrieksspecificaties. Bij een afwijking wordt de auto hydraulisch gericht. Gedeformeerde delen die niet meer gericht kunnen worden of delen die niet meer aan de veiligheidseisen kunnen voldoen zoals die door de fabrikant gesteld zijn, worden vervangen. Doordat wij met behulp van dit systeem de geringste afwijking van de carrosserie nauwkeurig kunnen vaststellen en herstellen, blijft uw auto voldoen aan de fabriekseisen. Zodoende is uw veiligheid en de kwaliteit van uw auto na herstel van de schade gewaarborgd.

Hoe lang moet ik wachten met het wassen nadat mijn auto gespoten is?

Wij leveren uw auto na reparatie gebruiksklaar af. Voor aflevering hebben wij uw auto reeds gewassen! Wij kunnen u advies geven als u speciale handelingen wilt uitvoeren aan de lak van uw auto kort na de reparatie. Wij zijn u graag van dienst. Indien u nog meer vragen heeft, dan willen wij deze graag beantwoorden.

Wat te doen direct na een autoschade?

Naar wie moet ik toe met een autoschade?

Moet ik mijn schade claimen bij de verzekeraar?

Is mijn auto total-loss?

Is uw vraag nog niet beantwoord?

Stel uw vraag via ons contactformulier en wij nemen contact met u op!

Vraag stellen

Diensten

Leo Borst levert diverse schade­herstel­diensten voor klanten in De Rijp, Schermer, Beemster en omstreken

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Autoschade Leo Borst De Rijp:

twitter icon Volg ons op Twitter: @leoborst
facebook icon Volg ons op Facebook: Autoschadebedrijf Leo Borst
rss icon RSS-feed nieuwsberichten

Contact

Neem telefonisch contact met ons op voor een prijsindicatie of het maken van een afspraak: 0299-674199
 
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00, telefonisch of via e-mail: info@autoschadeleoborst.nl.

erkend duurzaam