Contactinformatie

Autoschadebedrijf Leo Borst

Wij zijn gevestigd op bedrijvenpark De Volger, in De Rijp. Ons bedrijf ligt vlak naast de N244, de provinciale weg vanaf Purmerend naar Alkmaar.

De Volger 10
1483 GA De Rijp

Tel: 0299-674199

info@autoschadeleoborst.nl

erkend duurzaam

Focwa Eurogarant

FocwaAutoschade Leo Borst is lid van Focwa Eurogarant. Dit lidmaatschap biedt u als klant de volgende voordelen:

FOCWA schadebedrijf

Alle verzekeraars werken samen met FOCWA Eurogarantbedrijven.

Klantvriendelijk

Onze service begint met een fatsoenlijke receptieruimte en goed opgeleide (balie)medewerkers. Wij zijn duidelijk over hoe we de problemen kunnen oplossen en hoeveel dat gaat kosten. Alle administratieve handelingen die u niet per se zelf moet doen, verrichten wij voor u. Dat bespaart u vooral een hoop gedoe met de verzekeraar of de assurantietussenpersoon.

Soepele afhandeling verzekeraar

Als klant hoeft u geen administratieve worsteling door te maken tussen schadehersteller, schade-expert en verzekeraar. Bijna alle verzekeraars hebben goede werkafspraken gemaakt met FOCWA Eurogarantbedrijven. Wij regelen alles met de verzekeraar. Voor u dus geen rompslomp.

Gewaarborgde kwaliteit

FOCWA Eurogarantbedrijven waarborgen een hoge kwaliteit op verschillende manieren:

  • uitstekend opleidingsniveau en (bij)scholing
  • gebruik van equipement volgens de laatste stand der techniek
  • gecertificeerde bedrijfsprocessen
  • reparaties conform fabrieksvoorschriften
  • gebruik van originele onderdelen
  • milieuzorg, o.a. uitsluitend gebruik watergedragen lakken
  • streng gecontroleerde arbeidsomstandigheden

Onze beroepstrots vertaalt zich in zichtbaar beter resultaat. Een voorbeeld hiervan is het spuiten van een portier. Bij bepaalde lakken is er al gauw sprake van kleurverschil. Wij passen daarom het zogeheten uitspuiten toe. Niet alleen de portier zelf maar ook de omgeving wordt aangepakt met de nieuwe lak. Zo is er geen kleurverschil.

Veiligheid door hoog opleidingsniveau

FOCWA Eurogarantbedrijven hebben een uitstekend contact met de auto-industrie. Daardoor kunnen wij onze medewerkers tijdig bijscholen t.a.v. bijvoorbeeld de nieuwste verbindingstechnieken en de nieuwste materialen. Dit is heel belangrijk voor het veilig herstellen van uw auto.

FOCWA Eurogarantbedrijven maken uitsluitend gebruik van gediplomeerde medewerkers. Voor het opleidingsdeel tekent het VOC (Vakopleiding Carrosseriebedrijf). Het VOC is volledig op de hoogte van de nieuwste materialen en verbindingstechnieken die worden toegepast in de auto-industrie.

FOCWA Eurogarantbedrijven delen hun kennis met elkaar. Reparatietips worden uitgewisseld, men verbetert de technische hulpmiddelen en overlegt over efficiëntere werkwijzen. Ook deze kennis wordt weer verwerkt in de cursussen van het VOC.

4 jaar garantie

De kwaliteit van ons schadeherstel is dusdanig dat u 4 jaar garantie krijgt op alle herstelde delen. Deze regeling geldt voor nieuwe merkoriginele onderdelen. Kiest u voor de verwerking van gebruikte merkoriginele onderdelen, dan komt de garantieduur onder de 4 jaar uit. Een aantekening hiervan krijgt u op uw garantiebewijs.

FOCWA Eurogarantbedrijven betrekken hun onderdelen via de officiële dealerkanalen. U heeft de keus uit twee categorieën onderdelen:

  • nieuwe merkoriginele onderdelen
  • gebruikte merkoriginele onderdelen van A-kwaliteit

Gebruikte originele onderdelen worden toegepast omdat de eigenaar van de auto verzekerd is met een zg. groene polis, of omdat de eigenaar het hergebruik van grondstoffen een goede zaak vindt. De lagere prijs van deze onderdelen kan beter passen in de totale waarde van de auto. Belangrijk: van alle gebruikte originele onderdelen is de herkomst herleidbaar.

Gebruik van originele onderdelen

FOCWA Eurogarantbedrijven hanteren naast het 4 jaar Garantiebewijs ook het GroenGarantiebewijs. Dit wordt afgegeven voor reparaties waarbij gebruikte originele onderdelen zijn toegepast. De garantietermijn voor groene reparatie bedraagt 2 jaar.

Na reparatie dient u altijd een (Groen)Garantiebewijs mee te krijgen. Dit document is o.a. van belang als u klachten heeft over het verrichte werk.

Reële prijsstelling en heldere taxaties

FOCWA Eurogarantbedrijven hanteren een heldere prijsstelling. Ook dat is een reden waarom alle verzekeraars zonder uitzondering kiezen voor FOCWA Eurogarantbedrijven. De omvang van de schade en de kosten van herstel worden bepaald aan de hand van het audatex-systeem, een door alle verzekeraars geaccepteerd calculatiesysteem. Hierbij zijn de gehanteerde reparatietijden in de praktijk getoetst. Deze gestandaardiseerde manier van werken zorgt voor een reële prijsstelling en voorkomt discussies over de hoogte van het schadebedrag.

Diensten

Leo Borst levert diverse schade­herstel­diensten voor klanten in De Rijp, Schermer, Beemster en omstreken

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Autoschade Leo Borst De Rijp:

twitter icon Volg ons op Twitter: @leoborst
facebook icon Volg ons op Facebook: Autoschadebedrijf Leo Borst
rss icon RSS-feed nieuwsberichten

Contact

Neem telefonisch contact met ons op voor een prijsindicatie of het maken van een afspraak: 0299-674199
 
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00, telefonisch of via e-mail: info@autoschadeleoborst.nl.

erkend duurzaam