Contactinformatie

Autoschadebedrijf Leo Borst

Wij zijn gevestigd op bedrijvenpark De Volger, in De Rijp. Ons bedrijf ligt vlak naast de N244, de provinciale weg vanaf Purmerend naar Alkmaar.

De Volger 10
1483 GA De Rijp

Tel: 0299-674199

info@autoschadeleoborst.nl

erkend duurzaam

Focwa Eurogarant

FocwaAutoschade Leo Borst is lid van Focwa Eurogarant. Dit lidmaatschap biedt u als klant de volgende voordelen:

Koplamp polijsten en reparatie

Tegenwoordig worden de meeste koplampen niet meer gemaakt van glas, maar van kunststofmateriaal dat wordt afgedekt met een dunne beschermende coating. Na verloop van tijd verweert en verkleurt deze coating onder invloed van ultraviolette straling en door verontreinigingen zoals zure regen, zout en vuil van de weg.

Halogeenkoplampen werken met zeer hoge temperaturen; dit verergert de oxidatie van de coating. Oxidatie en verwering veroorzaken een ondoorzichtig laagje, waardoor de lichtsterkte en lichtuitstraling verminderen en het zicht en de veiligheid in het donker aanzienlijk worden beperkt. Bovendien ziet een auto met verweerde koplampen er niet fraai uit.

Herstellen van doffe koplampen

Tot voor kort was vervanging van verweerde koplampen het enige alternatief, met een kostenplaatje van vaak honderden euro's per koplamp. Tegenwoordig zijn er echter producten op de markt waarmee koplampen kunnen worden gepolijst en vervolgens van een was- of siliconenlaagje kunnen worden voorzien. Autoschade Leo Borst werkt met de modernste producten en biedt daarom het beste, kosteneffectieve alternatief voor vervanging van de koplampen. De geoxideerde laag wordt verwijderd en de koplamp gepolijst, waarna deze wordt voorzien van een speciale transparante laklaag. Hierdoor blijft het koplampglas beschermd tegen UV-licht en weersinvloeden. De herstelde koplamp is weer helder en als nieuw, zowel qua uiterlijk als prestatie.

Voorbeeld koplamp polijsten

Koplamp in slechte staat Koplamp geschuurd Koplamp polijsten Verschil koplamp in slechte staat en gepolijste koplamp Koplamp voorzien van een transparante laklaag Koplampen weer gemonteerd

Auto niet door de APK keuring door doffe koplampen

Steeds vaker worden auto's bij een APK-keuring afgekeurd vanwege doffe koplampen. Autoschade Leo Borst helpt de auto direct door de APK-keuring heen!

Kosten verhelpen doffe koplamp

Een koplamp kan al hersteld worden vanaf € 100,- incl. BTW. Een nieuwe koplamp kost al snel honderden euro’s. Xenon koplampen kosten al snel € 750,-. Polijsten van de bestaande koplampen is dus een stuk goedkoper. Na onze behandeling kunnen de koplampen weer lange tijd mee.

Meer informatie / afspraak maken

Neem telefonisch contact met ons op: 0299-674199, of meldt u online bij ons aan voor een afspraak voor koplampreiniging en/of reparatie. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Koplampreiniging/reparatie afspraak

Diensten

Leo Borst levert diverse schade­herstel­diensten voor klanten in De Rijp, Schermer, Beemster en omstreken

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Autoschade Leo Borst De Rijp:

twitter icon Volg ons op Twitter: @leoborst
facebook icon Volg ons op Facebook: Autoschadebedrijf Leo Borst
rss icon RSS-feed nieuwsberichten

Contact

Neem telefonisch contact met ons op voor een prijsindicatie of het maken van een afspraak: 0299-674199
 
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00, telefonisch of via e-mail: info@autoschadeleoborst.nl.

erkend duurzaam