Contactinformatie

Autoschadebedrijf Leo Borst

Wij zijn gevestigd op bedrijvenpark De Volger, in De Rijp. Ons bedrijf ligt vlak naast de N244, de provinciale weg vanaf Purmerend naar Alkmaar.

De Volger 10
1483 GA De Rijp

Tel: 0299-674199

info@autoschadeleoborst.nl

erkend duurzaam

Focwa Eurogarant

FocwaAutoschade Leo Borst is lid van Focwa Eurogarant. Dit lidmaatschap biedt u als klant de volgende voordelen:

Interieur reinigen

Door het dagelijks gebruik van uw auto heeft het interieur het zwaar te verduren. Eten of roken in de auto, kinderen en/of huisdieren als passagiers: het vormt allemaal een aanslag op het interieur en de bekleding. Dit uit zich in o.a. vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag en geuren. Het gedetailleerd reinigen van het interieur zorgt ervoor dat de binnenzijde en de bagageruimte van uw auto er weer als nieuw uit komen te zien. Daarnaast kunnen wij uw auto rookvrij maken of de bekleding shamponeren.

Het gemiddelde auto-interieur bevat ongeveer 700 schadelijke bacteriën, op een wc-bril krioelen er slechts 80 per 2,5 vierkante centimeter. Dat ontdekten onderzoekers in Londen. Van de bestuurders eet 42% regelmatig achter het stuur, hierdoor lopen ze onbewust heel wat risico's op het krijgen van gezondheids­problemen. 30% van de bestuurders maakt de binnenkant van zijn auto een keer per jaar schoon, 10% doet dit nooit.
Bron: Ad.nl d.d. 24 april 2011

Autointerieur reinigen

Even snel stofzuigen en met een vochtige doek het dashboard afnemen noemt Autoschade Leo Borst géén 'interieurreiniging'. Daar komt echt meer bij kijken! Met een auto met een gemiddeld vervuild interieur inclusief bekledingreiniging zijn wij ongeveer een halve dag bezig. De totale tijd die nodig is, hangt af van de grootte van de auto en de vervuilingsgraad.

Mede door de vele vakjes, randjes en kiertjes van een auto-interieur is het schoonmaken een intensief karwei. Het gehele interieur en de kofferbak worden o.a. grondig gestofzuigd en zandvrij geblazen met een perslucht-reinigingspistool. Daarnaast is het, tegen meerprijs, mogelijk hondenharen te laten verwijderen of hemelbekleding te laten reinigen (stoomreiniging).

Hierna volgt een nabehandeling van alle kunststofdelen met een siliconenvrije dressing met UV-bescherming. Hierdoor ziet het kunststof er weer als nieuw uit en krijgt het een matte uitstraling. Met een glasreiniger worden de ruiten aan zowel de binnen- als buitenkant streeploos gereinigd.

Voorbeeld van reinigen van autointererieur

Interieur autostoel reinigen Autostoel voor en na reiniging

Stoffen bekleding reinigen

Naast de standaard interieurreiniging kunt u aanvullend kiezen voor reiniging van de stoffen bekleding van voorstoelen en achterbank met sproeiextractie (zgn. 'shamporellen'). Vervuiling wordt hierdoor uit de bekleding gespoeld/gezogen, waardoor deze weer vezelschoon wordt. Een optionele nabehandeling met een bekledingbeschermer ('scotchguard') maakt de stof vervolgens water- en vuilwerend waardoor de stof tevens langer schoon blijft.

Leder reiniging / conditioneren

Een leren interieur heeft speciale verzorging nodig. Huishoudschoonmaakmiddelen kunnen leer onherstelbaar beschadigen! Voor de reiniging van uw leren interieur maken wij gebruik van een speciaal reinigingsproduct dat leer grondig maar veilig schoonmaakt. Na de reiniging wordt het leer behandeld met een siliconenvrije leerconditioner. Het leer voelt hierdoor niet vet aan en is niet glimmend of glad.

Dashboard reinigen en op kleur brengen

Al het kunststof in het interieur wordt gereinigd en behandeld met een 'dash-fresh'. Dit product zorgt ervoor dat het dashboard er als nieuw uitziet maar geen vettige glans krijgt.

Compleet schoonzuigen

Alle losse vuiligheid wordt weggezogen en met behulp van perslucht worden ook de hoekjes en gaatjes meegenomen. Bij een opklapbare achterbank vergeten we natuurlijk niet om ook hieronder te zuigen.

Kofferruimte compleet behandelen

De hele kofferruimte wordt gereinigd. Al het kunststof wordt op kleur gebracht. Zelfs een eventueel reservewiel wordt onder handen genomen.

Meer informatie / afspraak maken

Neem telefonisch contact met ons op: 0299-674199, of meldt u online bij ons aan voor de reiniging van uw auto-interieur. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Autointerieur reinigen afspraak

Diensten

Leo Borst levert diverse schade­herstel­diensten voor klanten in De Rijp, Schermer, Beemster en omstreken

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Autoschade Leo Borst De Rijp:

twitter icon Volg ons op Twitter: @leoborst
facebook icon Volg ons op Facebook: Autoschadebedrijf Leo Borst
rss icon RSS-feed nieuwsberichten

Contact

Neem telefonisch contact met ons op voor een prijsindicatie of het maken van een afspraak: 0299-674199
 
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00, telefonisch of via e-mail: info@autoschadeleoborst.nl.

erkend duurzaam