Autoschade? Geen Probleem!

Autoschade Leo Borst is een allround Focwa schadeherstelbedrijf en al 32 jaar een vertrouwd adres. Met een jarenlange praktische ervaring in de schadebranche, goed opgeleid personeel en moderne apparatuur.

Leo Borst

Voor alle uiteenlopende autoschades

Autoschade Leo Borst herstelt zeer uiteenlopende autoschades: van een eenvoudige parkeerschade tot zeer zware aanrijdingschades.
Vanzelfsprekend geldt dit voor alle merken en types personenauto’s en lichte bedrijfswagens.

Diensten

Vacature 1e autoschade hersteller

Autoschade Leo Borst zoekt een 1e autoschade hersteller: een allround vakman met passie voor het schadeherstel vak. Interesse? Stuur je CV naar schadebedrijf@leoborst.nl of neem contact met ons op!

Meer informatie

Contactinformatie

Autoschadebedrijf Leo Borst

Wij zijn gevestigd op bedrijvenpark De Volger, in De Rijp. Ons bedrijf ligt vlak naast de N244, de provinciale weg vanaf Purmerend naar Alkmaar.

De Volger 10
1483 GA De Rijp

Tel: 0299-674199

info@autoschadeleoborst.nl

erkend duurzaam

Focwa Eurogarant

FocwaAutoschade Leo Borst is lid van Focwa Eurogarant. Dit lidmaatschap biedt u als klant de volgende voordelen:

Autoschadeherstel door Leo Borst, De Rijp

U staat er niet dagelijks bij stil, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Het gevolg: een deuk, kras of een vouw in uw dierbare auto. Laten we hopen dat het u niet treft, maar mocht het onverhoopt toch gebeuren, weet dan dat u altijd op ons kan rekenen.

Niet de verzekering, maar u bepaalt, waar de auto gerepareerd wordt. Kom direct na de aanrijding bij ons langs of bel 0299-674199, dan regelen wij de gehele afwikkeling met de verzekering. Bij ons krijgt u altijd gratis vervangend vervoer.

Autoschadeherstel Leo Borst is gespecialiseerd in het herstellen van schades hoe klein of groot deze ook mogen zijn. Met de zeer ervaren en hoog opgeleide autoschade herstellers en autospuiters kan de hoogst haalbare kwaliteit op elk gebied van autoschadeherstel worden gerealiseerd. Al 32 jaar een vertrouwd adres en een Focwa Eurogarantbedrijf voor de regio De Rijp, Alkmaar, Hoorn, Purmerend en omstreken.

Autoschadeherstel

Autoschade Leo Borst is een allround schade­herstel­bedrijf. Naast onze jarenlange praktische ervaring in de schadebranche, werkt Autoschade Leo Borst met goed opgeleid personeel en moderne apparatuur. Autoschade Leo Borst heeft zowel particulieren, als verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen en autobedrijven als klant.

Autoschadeherstel

 

Kleine autoschades repareren

Een kleine schade aan uw auto is tegenwoordig snel en goedkoop te repareren middels een nieuwe techniek: spot repair of smart repair. Dit houdt in dat slechts een klein deel van de auto wordt gespoten. Kleine krasjes, beschadigingen of deukjes kunnen hiermee worden hersteld, met een uitstekend resultaat. Een spot repair duurt in de regel hooguit anderhalf uur en bespaart u veel kosten.

Kleine autoschade repareren

 

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een goede en goedkope manier om kleine deukjes, zoals hagelschade of deukjes die zijn ontstaan door het parkeren, te laten wegwerken. Dit is mogelijk wanneer de lak nog heel is en de deuk niet al te groot. Onze specialisten staan graag voor u klaar.

Uitdeuken zonder spuiten

 

Koplamp polijsten en repareren

Tot voor kort was vervanging van verweerde koplampen het enige alternatief, met een kostenplaatje van vaak honderden euro's per koplamp. Tegenwoordig zijn er echter producten op de markt waarmee koplampen kunnen worden gepolijst en vervolgens van een was- of siliconenlaagje kunnen worden voorzien.

Koplamp polijsten en repareren

 

Autopoetsen

Een poetsbeurt van uw auto geeft direct een zichtbaar resultaat. Bovendien is uit onderzoek van de ANWB gebleken dat de inruilwaarde van uw auto gemiddeld met zo'n € 750,- stijgt nadat deze professioneel gereinigd en gepoetst is. Een dergelijke, grondige behandeling van uw auto bij Autoschadebedrijf Leo Borst kost veel minder! Wilt u dat uw (klassieke) auto er altijd representatief uitziet, dan kunt u ervoor kiezen deze regelmatig te laten behandelen of wassen. Bij ons kunt u tegen een gunstig tarief een onderhoudsabonnement afsluiten.

Autopoetsen

 

Interieur reinigen

Door het dagelijks gebruik van uw auto heeft het interieur het zwaar te verduren. Eten of roken in de auto, kinderen en/of huisdieren als passagiers: het vormt allemaal een aanslag op het interieur en de bekleding. Dit uit zich in o.a. vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag en geuren. Het gedetailleerd reinigen van het interieur zorgt ervoor dat de binnenzijde en de bagageruimte van uw auto er weer als nieuw uit komen te zien. Daarnaast kunnen wij uw auto rookvrij maken of de bekleding
shamponeren.

Interieur reinigen

 

Diensten

Leo Borst levert diverse schade­herstel­diensten voor klanten in De Rijp, Schermer, Beemster en omstreken

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Autoschade Leo Borst De Rijp:

twitter icon Volg ons op Twitter: @leoborst
facebook icon Volg ons op Facebook: Autoschadebedrijf Leo Borst
rss icon RSS-feed nieuwsberichten

Contact

Neem telefonisch contact met ons op voor een prijsindicatie of het maken van een afspraak: 0299-674199
 
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00, telefonisch of via e-mail: info@autoschadeleoborst.nl.

erkend duurzaam