Contactinformatie

Autoschadebedrijf Leo Borst

Wij zijn gevestigd op bedrijvenpark De Volger, in De Rijp. Ons bedrijf ligt vlak naast de N244, de provinciale weg vanaf Purmerend naar Alkmaar.

De Volger 10
1483 GA De Rijp

Tel: 0299-674199

info@autoschadeleoborst.nl

erkend duurzaam

Focwa Eurogarant

FocwaAutoschade Leo Borst is lid van Focwa Eurogarant. Dit lidmaatschap biedt u als klant de volgende voordelen:

Autopoetsen

Het nut van autopoetsen

Een poetsbeurt van uw auto geeft direct een zichtbaar resultaat. Bovendien is uit onderzoek van de ANWB gebleken dat de inruilwaarde van uw auto gemiddeld met zo'n € 750,- stijgt nadat deze professioneel gereinigd en gepoetst is. Een dergelijke, grondige behandeling van uw auto bij Autoschadebedrijf Leo Borst kost veel minder! Wilt u dat uw (klassieke) auto er altijd representatief uitziet, dan kunt u ervoor kiezen deze regelmatig te laten behandelen of wassen. Bij ons kunt u tegen een gunstig tarief een onderhoudsabonnement afsluiten.

Voorbeeld van autopoetsen en showroom-klaar maken

Autocleaning Autopoetsen Autointerieur poetsen Showroom klaar na autopoetsbeurt

Poetsen zakelijk wagenpark

Ook voor de zakelijke markt heeft een professionele poets- en reinigingsbehandeling toegevoegde waarde. Een klant die op zoek is naar een gebruikte auto let, naast de kilometerstand, vooral op de staat van de auto. Een wagenpark met keurige auto's zonder al te veel gebruikerssporen maakt een goede indruk op de klant. Dit vergroot uiteraard de kans op een snellere verkoop van uw occasions.

Autoschadebedrijf Leo Borst biedt diverse diensten aan op het gebied van onderhoud en reiniging van (klassieke) auto's, variërend van een 'eenvoudige' wasbeurt tot het verwijderen van zeer intensieve vervuiling op de lak en het reinigen van het interieur en de motorruimte.

Lakverzegeling

Lichte krasvorming in de toplaag wordt glad gepolijst. De lak wordt op glans gepolijst. Vervolgens wordt de lak op hoogglans gepolijst. Tenslotte wordt een Tnc Protexion lakbescherming aangebracht voor een langdurige bescherming.

Ramen reinigen

Alle ramen en de spiegels worden streeploos gereinigd.

Deurrubbers invetten

Alle rubbers worden ingevet, zodat uitdroging wordt voorkomen. Ook zullen de rubbers hierdoor tijdens vorst niet vastvriezen.

Kunststof delen beschermen

Alle harde kunststof delen aan de buitenzijde van de auto worden gereinigd, op kleur gebracht en beschermd. De bescherming is niet vettig en trekt echt in het kunststof. Het heeft een uitermate goede hechting en beschermd gedurende lange tijd.

Losweken van vuiligheid

De vervuiling op wielen, wielkasten en dorpels is erg hardnekkig. Door onze vakkennis en het gebruik van hoogstaande materialen krijgen wij deze delen tot in de puntjes schoon.

Deursponningen reinigen

Alle vetaanslag wordt verwijderd uit de deursponningen en de lak wordt op glans gepoetst.

Meer informatie / afspraak maken

Neem telefonisch contact met ons op: 0299-674199, of meldt u online bij ons aan voor een autopoetsbeurt. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Autopoetsbeurt afspraak

Diensten

Leo Borst levert diverse schade­herstel­diensten voor klanten in De Rijp, Schermer, Beemster en omstreken

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Autoschade Leo Borst De Rijp:

twitter icon Volg ons op Twitter: @leoborst
facebook icon Volg ons op Facebook: Autoschadebedrijf Leo Borst
rss icon RSS-feed nieuwsberichten

Contact

Neem telefonisch contact met ons op voor een prijsindicatie of het maken van een afspraak: 0299-674199
 
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00, telefonisch of via e-mail: info@autoschadeleoborst.nl.

erkend duurzaam